Trgovina

Prikaži sve

Maslinovo ulje extra djevičansko 0,75l

600.00kn

Ekstra djevičansko maslinovo ulje dobiveno hladnim postupkom prešanja svježih maslina isti dan ručno pobranih. Ovakvo ulje ima svijetlo zelenu boju, travnati miris te na ukus laganu pikantnost.
Od sorti najviše je zastupljena Istarska bjelica, pa redom Buža, Leccino, Pendolino, Picholen, Frantoio, Itrana.
Sve masline su posađene na crvenici, na razmaku od 6×6 m, gdje daju ulja bogata aminokiselinama te niz drugih poželjnih sastojaka u ulju te na taj način izvrsno se sljubljuju uz sva riblja jela, mesa kao i jela od povrća i salata.


PAKIRANJE:

6 boca = 600.00kn

Kategorija:

Maslinovo ulje extra djevičansko 0,75l

Pitajte nas o proizvodu

 

Što znači ekstra djevičansko?

Djevičansko ulje znači da je ulje po prvi put prešano iz ploda masline isključivo mehaničkim postupcima (nasuprot zagrijavanju i kemijskom tretiranju), a riječ ekstra označava da je rađeno od kvalitetnih plodova i po prvi put iz ploda masline.

 

DOSTAVA

Slanje paketa HR Slanje paketa EU
GLS prijevoz Na upit
30 kn

 

Način plaćanja – Virmansko plaćanje
Na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

 

Možda će vam se također svidjeti…